browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

“Uzeće Crkve”

Posted by on July 1, 2020

Postoje razlike u kršćanskom svijetu o tome hoće li Crkva proći kroz period od sedam godina Nevolje (ili Velike nevolje) ili će biti uzeta prije tog vremena. Ovo je pogled koji podupire da će Crkva (svi Duhom Svetim nanovorođeni vjernici iz bilo koje kršćanske denominacije) biti uzeta prije tog najstrašnijeg perioda u povijesti čovječanstva.
Bilo kako bilo, vjernik treba biti spreman za susret s Bogom, bez obzira na ‘razvoj događaja’. Treba ohrabrivati i druge vjernike da budu što bliže Gospodinu i da ustraju do kraja.
Također, vjernik treba pomoći ljudima koji ne vjeruju da se približe i obrate Kristu dok još ima vremena… Ne može, ako mu je stalo, samo stajati po strani i ne imati srce koje brine, moli i nastoji oko bližnjih da prepoznaju znakove vremena, ali i znakove Božje u svojim vlastitim životima.
Jer u imenu Isus Krist je sve ono za čim svaki čovjek u svojoj dubini žudi. U Njemu je mir, sigurnost, ljubav, snaga i zaštita. I sve drugo što neće nikada proći…

Uzeće Crkve (1/3): Kontekst plana s Izraelom
Propovijed, 07. 06. 2020.

Uzeće Crkve (2/3): Događaj u trenu!
Propovijed, 14. 06. 2020.

Naslov: Uzeće Crkve (2/3): Događaj u trenu! (2.dio)
Propovijed, 21. 06. 2020.

Uzeće Crkve (3/3): Posljedice
Propovijed, 28. 06. 2020.

Comments are closed.